Sunday, May 29, 2011

U.N.I.V.E.R.S.I.T.Y


    Akhirnya,, sampai masenye untuk diri ini menjejakkan kaki ke niversiti.. Dalam seminggu due ni, asek dengrar-dengar jek kawan masuk sane, masuk situ. Lastly, akhirnye boleh jugak diri ini bergelar mahasiswa. :p

     Sebelum tu, agak sangat lame sebenarnye ta update blog ni. Orang kate sampai berhabuk-habuk dah blog..HAHA.. maybe sebab kekangan mase (ntah ape busy pun tatawu duk rumah), plus tade bayak bende yang perlu dan best untuk deperkatakan, dikongsi dan diceritakan. Dah duduk rumah, tu jek la aktiviti hari-hari,  Bangun tido, menghadap komputer, makan, tengok tv, tidur balik. macam itulah pun tiap-tiap hari.. *sighhh*......

     That things aside, esok dah sampai mase akan daftar ke Kolej Teknologi Timur(pernah dengar tak?) untuk persediaan selama 3 bulan gitu.. And, Kolej Teknologi Timur dekat Sepang, Selangor,, bukan kat Pantai Timur walaupun name die ade perkataan 'timur'.. = D

    Anyway, wish me luck !!!   Barang pun ta pack laghi ni.. bilik macam kapal pecah bersepahnyee.. *sighhhh*

2 comments:

ini blog amir said...

owh.. yeke? aku un dpt KTT gak.. 3 bulan? ni mesti middle east kan? tahniah!

Syud Wada said...

hm, goodluck sayang T__T