Wednesday, February 2, 2011

A Day To Remember

DATE : 1st February 2011
Time ; 0755
     Naek bas dari Kluang ke JB.

Time : 0940
      Sampai ke Larkin. Terus beli tiket nak balik petang nanti. Naek bas ke City Square.

Time : 1015
      Sampai ke City Square. Terus ke McD. lapa sangat. Na makan.. Tengah usha na makan ape,si Die ni kene sergah dari blakang.. Terkejut..haha.. Beli McMuffin set and bubur ayam. lepas due tige suap makan bubur,die dah kate kenyang,diri sendrik jugak kene abeskan. :p
    
 Then, pegy tgok muvi..citer antu. Khurafat. seramm,,~ sinopsisnye gini, sape ek name pelakon utama tu,kasik name Ali lah haha,suke2 jek.. " Die tinggalkan gf die, then pegy kahwin dgn pempuan lain,pempuan yang baik la.. Tapi Anna(ex-gf) ta dapat trime,idup dy ta tentu arah. Mase yng same,hidup Ali dgn isteri baru dy(name Sarah) yak tenteram,asek kene kacaw jek.. Semua syak yang Anna yang hantar 'bende-bende' tu kacaw Ali..Pastu tengok2 Anna mati bunuh diri..Twist punye twist,last skali dapat tawu yabg sebenarnye dulu2,Ali yang jumpe bomoh nak pikat Anna..Bomoh tu kasik syarat,jangan sekali-kali tinggalkan Anna,kalau tinggalkan,akan ade ' bende' ikut sampai mati..Citer abes bile Ali meninggal kat hospital. Fuhh,penat bercerite.haha

Then,pegy makan kat kedai,,Makan nasik goreng kampung.. Tapi disebabkan kepedasan melampau,(yeke?) kanak2 tu tak tahan pedas,so die makan cikit jek.. :p

pastu pusing-pusing tawaf mall tu, tawu2 sedar ta sedar dah terbeli cincin dan jam..hehee..lpas penat kaki penat berjalan,berhenti rehat kan Vivo,. Sape suruh pakai high heel,memang cepat pnat,kan dah saket kaki..haiii,.Makan tiramisu dengan air ape tah kat sane.. Dengan gelojohnye dy makn ais krim tu sampai comot-comot.. : p .. kanak-kanak 8 tahun pun tak gitu..heee

end~

masuk kdai, pinjam cermin amek pic..pastu kuar dengan muke tak malue..




  

1 comment:

Syud Wada said...

thankss for those ring and watch (;

makan comot ? HAHA , mana ada ! q: