Saturday, January 15, 2011

Moving Forward!!

   Bile tengok kawan-kawan ade yang dah start pergi universti, dengar diorang dah start class,dah start blaja sume,terdetik plak kat hati ni, "bile la aku pulak nak pergi u, nak blajar jugak.Na jadik student u jagak (-,-') " JEALOUS..heee.. Tu la,dulu,sendrik yang tak nak amek SPC.

   Tape-tape,sabar jek la kan,nanti masuk jugak u tak lame lagi. :) Bile la agaknye nak kuar result SPM ni kan..lambatnyerr.Kepade para penande sekalian,tandelah paper tu cepat-cepat la sikit. Result keluar, baru boleh nak apply ke mane-mane. Hopefully dapat result oke, nak try apply oversea jugak.. Harap-harap dapatlah pergi ke Egypt maybe,& dapatlah pergi sane same-same dengan Si Ketod ke sane. Study same-same.  Amin~ InsyaAllah..

    Hari tu dah pun isi borang UPU.. Ni plan second  kalau blajar local kat Malaysia. : )
4 pilihan pertame sume kaetan dengan medic..

  1. Asasi Perubatan UIAM
  2. Tamhidi Perubatan USIM
  3. Asasi Sains Hayat UM
  4. Asasi Sains UiTM
Hopefully dapatlah salah satu daripada kat atas tu. Amin~ . ( pilihan upu pun sebijik dengan Si Ketod punye :) ) 

p/s : I am moving forward.Goodbye school life, say hello to the upcoming future..

pic of myself ,in the future :p
 


3 comments:

Syahirah shafee said...

nyesal tak, tak amek spc ?hehe
ak mule2 nk ikot ko, tp ade org lain pkse amek..last2 die yg tak dapat :)

Zulfahmie said...

da,da..bangge betul dapt spc die.haha

Syahirah shafee said...

mane ade laa..hehe