Wednesday, March 16, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL



  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    pernah la, sebagai manusia normal kan.hahaha. Mule-mule pandang keperbadian, tapi fizikal kene pandang la jugak sebagai faktor kedue. Tapi, kecantikan fizikal kan subjektif, semua orang pandang dengan dengan care yang tersendiri. Beauty lies with the eyes of the beholder.

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    utama lah jugak. walaupun ape orng cakap, fizikal penting dalam pilih pasangan, kalau tak nanti, senang rase bosan, dan itu kan bahaye dalam hubungan. tetapi saye senang jek nak berpuas ati dengan fizikal seseorang,kot.hee..~ sekadar pandangan ok..

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    Bahagian muke. Bile pandang muke tu, sejuk jek hati memandang, itu sebab tertarik. Senyuman yang menawan pun boleh jadik daye penarik. ;)

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    Setuju kot. Jangan extrm sangat berisinye tibe-tibe sudah. haha. Tapi, kalau dah kahwin tapi tak berisi, tak la bermaksud kehidupan diorang tak bahagia. 

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    TEEETT, tadak setuju. ade jek lelaki tak kacak tapi kaki perempuan(tarik perempuan gune harta) . Ade jugak perempuan tak cantik tapi materalistik, tapi kadang-kadang kite terlepas pandang golongan tu. Sebenarnye dunie ni ade macam-macam manusia, semua sikap, sifat pun ade, baik, jahat, dan sebagainya. Itu semua ikut hati, bukan fizikal.

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    Perempuan Idaman?? Tak pernah terpikir sangatlah pulak. Mane ade kot orang yang sempurna dalam dunie kan. Cukuplah yang besederhana. hee. yelakan, most perempuan dalam iklan tv pun bukan betul sangat, lagi bayak edit kat komputer jek.
  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    Berpuas hati. Semua pun oke jep. Tu yang tak paham bile die yang tak abes-abes kate nak diet la, byk jerawat, byk jek komen diri sendrik, perempuan la katekan.. sighh ~

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    nope. I want to gain some weight. pleasee, any tips?

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    Kalau perkara yang kecik-kecik tu bolehla kot sikit-sikit,penting jugak tu. Tapi la kan, selain tu, taperlu, yang penting kan hati, bukan tubuh badan sahaja. Yang paling penting dapat terima pasangan seadanya.

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    Kalau yang setakat jual tepi-tepi jalan tu, susahla nak percaya. Kalau berkesan kuruskan badan pun, takut-takut ade kesan sampingan lain.Papehal, check la kat internet ke tentang produk-produk ni, yang penting tengok komen pengguna. Ade yang efektif, tapi kene carik betul-betullah kot.

5 comments:

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg ben^^
nak tambah berat senang je..makan banyak2..makan nasi malam pastu tido..heee(:

singgah sini jom..
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Syud Wada said...

work out banyak-banyak tahap tak hengat :D

ps : apa ni mention segala rungutan orang ? haihhh HAHA :D

Zulfahmie said...

dah makan banyak-banyak tak naik-naik pun..haha

work out?haha,oraitt

pRiNCe said...

JAWAPAN YG bagus...nice..:)
prince dtg dri blog bro ben...
selmat berkenalan ye..
lau sudi jengukla blog prince yg newbiee n buruk ni ye....:)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah dari Segmen BA - Follower ke-29

Nice&Jujur+Sweet n3.. :D

singgah ler:http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html