Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA





    1. Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?
      Wanita yang bile pandang jek, automatic sejuk jek ati.. Bile pandang, tibe-tibe senang jek nak tersenyum muke ni. Dan, yang penting, yang boleh terima diri kite, kalau die perfect tapi takleh terime kite seadenye pun parah, macam-macam die demand nanti, memang kirim salam tak mampu laa jawabnye. 

    2. Definisi keseksian seseorang wanita bagi anda ..
      Sebagai lelaki normal, jawapan tak byk berubah kot,kot la. Berkulit agak cerah, bersih, dan memiliki susuk tubuh yang semua perempuan pun nak. Plus, suare sedap, and manje-manje cket.haha..tapi, bende ni semua tak penting pun. kan? yang penting orangnye. :)

    3. Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?
      Pengorbanan cinte? Err, maybe kesanggup untuk buat ape-ape sahaja untuk mempertahankan cinta. Dan yang selalu dilupakn, berusaha supaya cinta tu terus kekal mekar selamanye. Bukan rini becinte, esok ilang. Itu buat ape berkorban.

    4. Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?
      Tidak perlu rasenye. Cukup sekadar komitmen yang die berikan, komited dalam hubungan dan  berkongsi antara satu sama lain. Yang lebih penting ialah percaye kepade pasangan, mempercayai satu sama lain, itu lebih menjamin kebahagian, kot..

    5. Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?
      Berusaha sehabis baik ambil hati mereka. Jiwa lelaki, mestilah kene kuat, kental. Takkan capat sangat nak mengalah, kan?

    6. Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?
      Mari jawab dengan jujur.. Ermm, tak pernah sekalipun setakat ini. Kenape? dah memang tak pernah, nak buat caner,hee. Dah due-due setie kan. :)

    7. Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?
      Jawapn ni merujuk kepada lelaki dan perempuan normal, ( golongan playboy tegar dan golongan playgirl taktawu malu tidak termasuk dalm jawapan ni)

      Lelaki mudah untuk kelihatan curang, walaupun mereka tidak curang sebenarnya. Guys like to flirt all the time, tak dinafikan, tapi tak kire macam mane pun die buat, selalunye dalam ati satu-satu lelaki tu, tetap hanye ade sorang jek perempuan yang betul-betul die sayang. Hati lelaki kan susah nak tembus, tapi kalau dah tembus, selalunye lekat, susah kot nak tanggal.
      So, I think perempuan kot lagi mudah curang. Dapat lagi yang ayat die power, laki yang sweet, perempuan senang nak buat satu ruang lain dalam hati die untuk lelaki tu,. Dan yes, even pun begitu, perempuan tu salunye akan masih lagi sygkan partner sasl die, cume perempuan senang nak sayangkan orag lain jugak  
      Sorry ayat berbelit.haha

    8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
      ye, mudah cemburu. betul. Even bende kecik pun boleh naek jelez macam ape. Lagi-lagi kalu ade yang berani kacaw-kacaw Si die kan. Memang terus tak senang jek duduk. Pantang & keturunan.haha

    3 comments:

    PidaSanglang said...

    salam ziarah...follower ke 23

    Zulfahmie said...

    time kasih. ;)

    pRiNCe said...

    entry yg sgt bagus...
    ...:)

    sy ni newbiee lagi...
    datnhg dari blog abg ben..
    jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x