Monday, March 14, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN




  1. Dalam memberi pendapat dalam entri, apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
    Kalau mengikut pendapat la kan, blogger perempuan ikhlas dalam tulis entry, maybe lebih ikhlas dari kebayakan blogger lelaki. Lagipun perempuan kan memang suke suarekan pndapat, kot, lagi2 dalam medium gini, means diorang bole bagi pendapat tanpe perlu face-to-face dgn sesape, face-to-face dengan monitor jek. :)

  2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
    1,2 ke 3 gmbar oke. Buat makin berseri blognye. Tapi kalu dah penuh dengaan gambar memanjang, entry pun penuh gambar jek, ayat sebaris due, baik tapaya. Macm nampak mengade-ngade,gedik. Baik pegi Google Image ke, Flickr ke, tengok, carik gambar kat sane, lagi best. Ni pendapat personal,sorry kalau trase hati.

  3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
    Dah name perempuan, kaum ni kan sangat terkenal dengan sikap mereka yang suke bercerita, bergosip,etc,etc. :p  Bende ni lah jadik penaik semangat diorang berblog,,hee ( at least, for the most of them, I think)

  4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?
    Yeke? taklah rasenye.. Muke tu jadik faktor kecik jek dalam dapatkan folloewer. So, tak benar lah rasenye.

  5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
    Blog yang popular kenelah blog bergune, banyak info. Info yang bergunelah k.Dan blog yang ade cerite-cerite best yang at least, adeleh pengajaran cket-cket dalam most entrinye. :) Tak isahlah pengajaran tu hadir secare tersurat@tersirat.

  6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
    Berdasarkan pemerhatian ok, bukan pengalaman, perkara yang perlu dielakkan dari berceita dalam blog ialah perkare macam masalah-masalh yang terlalu peribadi, nanti bahaye orang lain gunekan masalah tue ke atas kite pulak kan. Dan tak kire laki ke perempuan, kene hati-hati dalam ceritakan maklumat peribadi dengan terlalu detail. Blog boleh diakses oleh sape-sape dalm dunie ni, so langkah berhati-hati tu penting. :)

4 comments:

sekamar rindu said...

salam..

segmen abg ben yang mantap..

:)

Syud Wada said...

direct gilaaaa ayat , haihh -.-

Zulfahmie said...

mantap :)

kate jujur.. terdirect sgt ke?

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2